Indmeldelse

I forårssæsonen 2021 og med alle corona-restriktionerne kan du være medlem på 2 måder: fysisk medlem og online-medlem.

1. Fysisk medlemsskab. Pris 600,-

Her må du komme til alle øveaftener (med mindre de er meldt aflyst) og har også afgang til online-udsendelserne via Facebook.

Bemærk at der kun er 45 pladser til fysiske medlemmer pga. afstandskravene. Så skynd dig at reservere en plads ved at skrive til lene75@me.com

2. Online-medlem. Pris 300,-

Her vil du have adgang til at se vores øveaftener via vores private Facebook-gruppe.

For at melde dig ind skal du gøre følgende 2 ting:

1) overføre beløbet for det medlemsskab du vælger (se ovenfor) til reg.: 5364 konto: 0369652 eller via MobilePay til tlf. 20657699. Husk at angive navn og stemmegruppe ved overførslen.

2) skrive en email med navn, stemmegruppe (hvis du ved hvilken stemmegruppe du er), adresse, telefonnummer og mailadresse. Mailen sendes til stenor@gmail.com. Det er vigtigt at vi har kontaktoplysninger på jer alle, da vi af og til sender fællesmails og/eller sms'er med vigtig info.