Indmeldelse

NB! Da vi stadig ikke ved med sikkerhed hvilke restriktioner der vil komme i efteråret (forhåbentlig kommer der ingen) er det vigtigt at du holder dig opdateret her på siden inden du møder op til en koraften eller tilmelder dig.

Et medlemsskab i Fredens Gospelkor koster 600,- pr. sæson.

For at melde dig ind skal du gøre følgende 2 ting:

1) overføre kr. 600,- til følgende konto reg.: 5364 konto: 0369652 eller via MobilePay til tlf. 20657699. Husk at angive navn og stemmegruppe ved overførslen.

2) skrive en email med navn, stemmegruppe (hvis du ved hvilken stemmegruppe du er), adresse, telefonnummer og mailadresse. Mailen sendes til stenor@gmail.com. Det er vigtigt at vi har kontaktoplysninger på jer alle, da vi af og til sender fællesmails og/eller sms'er med vigtig info.

Hvis du allerede er medlem kan du springe over dette punkt og nøjes med at skrive hvis du skifter telefonnummer/mail/adresse.